Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
- mi ni čudno, da je največ okužb z E-coli v Nemčiji, - saj ravno v Nemčiji pridelujejo najbolj intenzivno hrano, ki je zaradi tega najbolj negativna, ali ima najbolj negativen(škodljiv) naboj, kar je pa ob enem tudi najbolj privlačno za razne bakterije, vendar je ta negativna energija še posebno za človeka škodljiva, ker mu zmanjšuje, ali onesposablja človekov notranji obrambni sistem, se zato tudi bakterija E- coli lažje razvija v takšnem oslabljenem telesu, so zato takšni ljudje zelo ranljivi in neodporni proti tej bakteriji pa tudi drugimi boleznimi!Vzgojeni kalčki so pa še posebej negativni, ker je to njihov obrambni sistem, ki pa človeku očitno škoduje!Vsaka nenaravna hrana je človeku bolj ali manj škodljiva in le hrana ki je pridelana na naraven način in brez genetskih posegov je človeku neškodljiva, če jo konzumira v primernih količinah, se bo takšen človek le zelo redko našel v ambulanti bolnišnic!Konrad AjsterVeč: http://sites.google.com/site/biotronikanovaveda/Novico je napisal uporabnik Kajster.
KLUB MARIBORSKIH šTUDENTOV VABI MLADE USTVARJALCE
IZOBRAžEVANJE O KORPORATIVNEM SPONZORIRANJU IN UMETNOSTI JE POMEMBNO ZA PRENOS USTREZNIH ZNANJ IN VEščIN S PODROčJA SPONZORIRANJA, ZBIRANJA SREDSTEV IN URESNIčEVANJA DRUžBENE ODGOVORNOSTI ORGANIZACIJ
PREDSTAVITEV KATALOGA IN VODSTVO PO RAZSTAVI
Neveljaven email naslov
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje