Jed je tako pekoča, da bodo morali gostje ob naročilu najprej podpisati izjavo, da ne bodo tožili gostilne, če ob zaužitju nastane kakršna koli poškodba. Povedali so tudi, da bodo perutničke pripravili skupaj s feferoni vrste red savina.
"Gurmani" si bodo morali nadeti poseben alarmni pas, s katerim bodo takoj priklicali natakarje, ki jim bodo postregli s kislo smetano, mlečnim sladkorjem in kruhom, če bodo stvari "ušle iz rok".
Lastnik restavracije je povedal, da je šef kuhinje Robin Rosenberg več let pripravljal ta recept, vendar ni bil prepričan, da bodo jed kdaj res ponudili gostom. "Ta omaka ni za vsakogar, a za nekatere bodo to nebesa. No, za običajne ljudi pa bo to prej pekel," je še povedal lastnik.
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje