Posel z vrsto rib, ki je pogosta v Indijskem oceanu, so vpeljali že marca lansko leto.
Ribe, ki veljajo za lokalno specialiteto, so bile ponoči na hladnem v mrtvašnici, zjutraj pa so jih nato prodajali na uličnih tržnicah v glavnem mestu indijske države Tripura.
Vse skupaj je prišlo na dan, ko je neki novinar obiskal bolnišnico, katere del je tudi mrtvašnica, z izgovorom, da želi shraniti ribe, ki naj bi jih potreboval nekaj dni kasneje za poročno pojedino.
Povedal je, da so mu zaposleni v mrtvašnici celo pokazali, kako shranjujejo ribe in dodal, da so zahtevali približno 40 tolarjev za kilogram uskladiščenih rib. Minister za zdravje je dogodek komentiral: "Vse to je ogabno. Ne morem verjeti."
Preiskava poteka, enega delavca so že odpustili.
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje