V napravo se vstavi zmrznjen zrezek, nastavi se regulator časa in temperature, in meso je ocvrto v treh minutah.
"Za to potezo smo se odločili, ko smo ugotovili, da veliko ljudi preživi večino časa v službah in imajo premalo časa za pripravo kakovostnega obroka, ko pridejo domov," je povedal predstavnik podjetja Dietrich Gumppenberg.
Podjetje priporoča cvrenje paniranega svinjskega zrezka. Gumppenberg je dejal, da se v trgovini kupi zmrznjeno panirano meso, priprava pa je zelo hitra in enostavna, poleg tega pa zrezki niso mastni in se ne zažgejo.
Strokovnjaki so napravo razvijali dve leti, zdaj pa so jo predstavili na sejmu hrane in pijače v Kölnu, kjer je po besedah Gumppenberga zanimanje zanjo zelo veliko.
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje