Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
V radijski kuhinji smo tokrat govorili o krvavici. Zanimalo nas je, ali je krvavica samo slovenska posebnost in kako jo jedo po svetu. Naša kuharica Mojca, pa nam je zaupala tudi to, kako pravilno peči krvabico, da ne poči. Za piko na i smo dodali še podroben recept za pripravo obloženih kruhkov s krvavico.
585 epizod
Radijska rubrika, v kateri postrežemo s kuharskimi recepti. Svetuje Mojca Polak z Višje strokovne šole za gostinstvo in turizem Maribor.
V radijski kuhinji smo tokrat govorili o krvavici. Zanimalo nas je, ali je krvavica samo slovenska posebnost in kako jo jedo po svetu. Naša kuharica Mojca, pa nam je zaupala tudi to, kako pravilno peči krvabico, da ne poči. Za piko na i smo dodali še podroben recept za pripravo obloženih kruhkov s krvavico.
Neveljaven email naslov