Limoni in limeti ožamemo. Sok zmešamo z agavovim sirupom.
Limonado pustimo stati vsaj 15 minut v hladilniku, nato pa jo znova premešamo in postrežemo. Vse skupaj prelijemo z vodo in vanjo vmešamo še maline, čijo in meto.
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Sestavine: 2 limoni, 2 limeti, 100 ml agavovega sirupa, žlica čije, liter vode, pest svežih ali zamrznjenih malin, pest sveže mete ali melise.
Limoni in limeti ožamemo. Sok zmešamo z agavovim sirupom.
Limonado pustimo stati vsaj 15 minut v hladilniku, nato pa jo znova premešamo in postrežemo. Vse skupaj prelijemo z vodo in vanjo vmešamo še maline, čijo in meto.
Od slovenskih jedi najboljše ocenjena prekmurska gibanica, najslabše kraški zašinek
V Franciji, sicer največji proizvajalki vina v letu 2023, naj bi se proizvodnja letos zmanjšala za 23 odstotkov
Neveljaven email naslov
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje