Na oljčnem olju prepražimo čebulo in por, dodamo nariban korenček in narezano stebelno zeleno. Prepražimo in dodamo oprano lečo, solimo in ustrezno začinimo. Zalijemo z vinom in vodo ter do mehkega dušimo. Ko je leča na tri četrtine kuhana in je voda skoraj povrela, dodamo česen in papriko v prahu ter na hitro prepražimo. Dodamo paradižnikov pire, žlico rjavega sladkorja in kuhamo, dokler ni leča kuhana oz. primerno gosta (kot npr. omaka bolognese). Omako primerno ohladimo.
Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje