Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
O divji hrani, kot so hmeljevi poganjki, zabeljeni z orehovo kremo, in o dopustu na robu sveta
Po tleh je še želod, ki je menda celo slajši, ko nekaj časa leži na temperaturah pod ničlo. Koprive, kot vemo, ne pozebejo in še vedno ponujajo svoje vršičke. Še nekaj časa v zimo se da nabrati glogove plodove, tudi preostali šipek je že lepo zmehčan. In kdo ne bi želel spoznati človeka, ki za sladico čežano polije s sirupom iz dišečih vijolic in jo potrese s karamelizirano ajdovo kašo. Domen Kavčič je japonolog in prevajalec in ne nazadnje kuhar, ki se navdušuje nad divjo hrano. Na nočno gostijo vabita Domen Kavčič in Iztok Konc.
5424 epizod
Po napornem dnevu se ponoči prileže sproščen pogovor z enim ali več gosti, ki jih voditelj nočnega programa povabi na Nočni obisk. Tako lahko prisluhnete aktualnim pogovorom s športniki, umetniki (pisatelj, slikarji, pesniki, glasbeniki, ...), popotniki, gospodarstveniki, znanstveniki in vsemi drugimi ljudmi, ki imajo kaj povedati. Naši gostje so ljudje različnih poklicev in starosti, ki so pripravljeni svoje bogate izkušnje in zanimive ideje deliti s poslušalci Prvega programa. Osebni in aktualni intervjuji, sproščeni pogovori, ki nas odpeljejo stran od dnevnih tegob in težav, nas zabavajo in nasmejijo ali pa nas spodbudijo k premišljevanju in pogledu vase. Vse to lahko ob začetku noči slišite v Nočnem obisku, ki ga ob četrtkih pripravljajo na Radiu Maribor, ob sobotah pa se z Radiom Koper preselimo še na Primorsko. V noči na torek pa lahko takoj po polnoči slišite ponovitev ene od izstopajočih oddaj minulega tedna, torkova noč je namreč v celoti namenjena reprizam. Elektronska pošta: Nocni.Program@rtvslo.si
O divji hrani, kot so hmeljevi poganjki, zabeljeni z orehovo kremo, in o dopustu na robu sveta
Po tleh je še želod, ki je menda celo slajši, ko nekaj časa leži na temperaturah pod ničlo. Koprive, kot vemo, ne pozebejo in še vedno ponujajo svoje vršičke. Še nekaj časa v zimo se da nabrati glogove plodove, tudi preostali šipek je že lepo zmehčan. In kdo ne bi želel spoznati človeka, ki za sladico čežano polije s sirupom iz dišečih vijolic in jo potrese s karamelizirano ajdovo kašo. Domen Kavčič je japonolog in prevajalec in ne nazadnje kuhar, ki se navdušuje nad divjo hrano. Na nočno gostijo vabita Domen Kavčič in Iztok Konc.
Neveljaven email naslov