Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Če so začimbam v preteklosti pripisovali zdravilne lastnosti, jih danes uporabljamo zgolj kot izboljševalce okusov in zdi se, da smo na njihove blagodejne učinke kar malce pozabili. V tokratnem Svetovalnem servisu smo se spraševali, kako posamezne začimbe delujejo, kako jih uporabljati in kako pripraviti ustrezne začimbne mešanice. Dotaknili se bomo tudi tistih, ki nas pozimi pogrejejo ali preprečijo prehladna obolenja. Naša gostja je bila Marija Kočevar, odlična poznavalka začimb.
Če so začimbam v preteklosti pripisovali zdravilne lastnosti, jih danes uporabljamo zgolj kot izboljševalce okusov in zdi se, da smo na njihove blagodejne učinke kar malce pozabili. V tokratnem Svetovalnem servisu smo se spraševali, kako posamezne začimbe delujejo, kako jih uporabljati in kako pripraviti ustrezne začimbne mešanice. Dotaknili se bomo tudi tistih, ki nas pozimi pogrejejo ali preprečijo prehladna obolenja. Naša gostja je bila Marija Kočevar, odlična poznavalka začimb.
4293 epizod
Svetovalni servis je osrednja kontaktna oddaja jutranjega programa na Prvem. Namenjena je poslušalkam in poslušalcem, ki lahko iz prve roke dobijo odgovor na vprašanje glede različnih tematik. V oddaji od torka do petka med 9.05 in 9.30 gostimo strokovnjake s področja zdravstva, prava, hortikulture, gradbeništva, energetike, financ, potrošniških pravic, sociologije, psihologije, športa, kulinarike … Sodelujte na 01 475 22 22, prvi@rtvslo.si ali prek spletne strani Prvega programa.
Če so začimbam v preteklosti pripisovali zdravilne lastnosti, jih danes uporabljamo zgolj kot izboljševalce okusov in zdi se, da smo na njihove blagodejne učinke kar malce pozabili. V tokratnem Svetovalnem servisu smo se spraševali, kako posamezne začimbe delujejo, kako jih uporabljati in kako pripraviti ustrezne začimbne mešanice. Dotaknili se bomo tudi tistih, ki nas pozimi pogrejejo ali preprečijo prehladna obolenja. Naša gostja je bila Marija Kočevar, odlična poznavalka začimb.
Če so začimbam v preteklosti pripisovali zdravilne lastnosti, jih danes uporabljamo zgolj kot izboljševalce okusov in zdi se, da smo na njihove blagodejne učinke kar malce pozabili. V tokratnem Svetovalnem servisu smo se spraševali, kako posamezne začimbe delujejo, kako jih uporabljati in kako pripraviti ustrezne začimbne mešanice. Dotaknili se bomo tudi tistih, ki nas pozimi pogrejejo ali preprečijo prehladna obolenja. Naša gostja je bila Marija Kočevar, odlična poznavalka začimb.
Neveljaven email naslov