Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
05.02.2018 32 min

Pustna kulinarika


Kako se je pustna kulinarika prilagodila modernim zahtevam po zdravi prehrani?

Že veste, kaj boste pripravili za pusta hrusta? Vas zanima, kolikokrat med cvrtjem obrnemo krofe, ali pa kako pride marmelada v krof? Morda pa bi se raje odločili za ocvrte krapke ali pa buhteljne s pikantno marmelado? Na pustni mizi ne smeta manjkati zelje in repa, v zadnjem času je zelo konkurenčen ohrovt, tradicionalisti bodo na jedilnik uvrstili svinjsko kračo, vse pa bo pogrela suha juha z ješprenjem. Kaj pa brezglutenska, veganska ali vsaj manj mastna različica pusta? Naša gostja je bila učiteljica kuharstva na Srednji šoli za gostinstvo in turizem v Ljubljani Majda Rebolj.


Svetovalni servis

4293 epizod


Svetovalni servis je osrednja kontaktna oddaja jutranjega programa na Prvem. Namenjena je poslušalkam in poslušalcem, ki lahko iz prve roke dobijo odgovor na vprašanje glede različnih tematik. V oddaji od torka do petka med 9.05 in 9.30 gostimo strokovnjake s področja zdravstva, prava, hortikulture, gradbeništva, energetike, financ, potrošniških pravic, sociologije, psihologije, športa, kulinarike … Sodelujte na 01 475 22 22, prvi@rtvslo.si ali prek spletne strani Prvega programa.

05.02.2018 32 min

Pustna kulinarika


Kako se je pustna kulinarika prilagodila modernim zahtevam po zdravi prehrani?

Že veste, kaj boste pripravili za pusta hrusta? Vas zanima, kolikokrat med cvrtjem obrnemo krofe, ali pa kako pride marmelada v krof? Morda pa bi se raje odločili za ocvrte krapke ali pa buhteljne s pikantno marmelado? Na pustni mizi ne smeta manjkati zelje in repa, v zadnjem času je zelo konkurenčen ohrovt, tradicionalisti bodo na jedilnik uvrstili svinjsko kračo, vse pa bo pogrela suha juha z ješprenjem. Kaj pa brezglutenska, veganska ali vsaj manj mastna različica pusta? Naša gostja je bila učiteljica kuharstva na Srednji šoli za gostinstvo in turizem v Ljubljani Majda Rebolj.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov