Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Povprečen Slovenec letno poje 65 kilogramov kruha, po slovenskih domovih pa se ga dnevno speče 34 tisoč kilogramov. Kako zamesiti najboljše testo, speči najbolj hrustljavo skorjo in kakšne so stare/nove tehnike peke kruha, ki ne pozna bližnjic? V petkovem Svetovanem servisu bo na vaša vprašanja odgovarjal trzinski mlinar in pek Miha Krejan. Pišite na radioprvi@rtvslo.si, pošljite SMS sporočilo ali pokličite med oddajo.
Povprečen Slovenec letno poje 65 kilogramov kruha, po slovenskih domovih pa se ga dnevno speče 34 tisoč kilogramov. Kako zamesiti najboljše testo, speči najbolj hrustljavo skorjo in kakšne so stare/nove tehnike peke kruha, ki ne pozna bližnjic? V petkovem Svetovanem servisu bo na vaša vprašanja odgovarjal trzinski mlinar in pek Miha Krejan. Pišite na radioprvi@rtvslo.si, pošljite SMS sporočilo ali pokličite med oddajo.
4301 epizod
Svetovalni servis je osrednja kontaktna oddaja jutranjega programa na Prvem. Namenjena je poslušalkam in poslušalcem, ki lahko iz prve roke dobijo odgovor na vprašanje glede različnih tematik. V oddaji od torka do petka med 9.05 in 9.30 gostimo strokovnjake s področja zdravstva, prava, hortikulture, gradbeništva, energetike, financ, potrošniških pravic, sociologije, psihologije, športa, kulinarike … Sodelujte na 01 475 22 22, prvi@rtvslo.si ali prek spletne strani Prvega programa.
Povprečen Slovenec letno poje 65 kilogramov kruha, po slovenskih domovih pa se ga dnevno speče 34 tisoč kilogramov. Kako zamesiti najboljše testo, speči najbolj hrustljavo skorjo in kakšne so stare/nove tehnike peke kruha, ki ne pozna bližnjic? V petkovem Svetovanem servisu bo na vaša vprašanja odgovarjal trzinski mlinar in pek Miha Krejan. Pišite na radioprvi@rtvslo.si, pošljite SMS sporočilo ali pokličite med oddajo.
Povprečen Slovenec letno poje 65 kilogramov kruha, po slovenskih domovih pa se ga dnevno speče 34 tisoč kilogramov. Kako zamesiti najboljše testo, speči najbolj hrustljavo skorjo in kakšne so stare/nove tehnike peke kruha, ki ne pozna bližnjic? V petkovem Svetovanem servisu bo na vaša vprašanja odgovarjal trzinski mlinar in pek Miha Krejan. Pišite na radioprvi@rtvslo.si, pošljite SMS sporočilo ali pokličite med oddajo.
Neveljaven email naslov