Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
11.10.2018 32 min

Kako porabiti ostanke hrane?


Slovenec na leto v povprečju zavrže 74 kg hrane oz. 250 evrov

Slovenec na leto v povprečju zavrže 74 kg hrane, raziskava Evropske komisije pa je pokazala, da na tak način letno vrže stran 250 evrov. V Svetovalnem servisu zato tokrat svetujemo, kako porabiti ostanke hrane, kako jih pravilno shranjevati v hladilniku in kako hitro je treba porabiti hrano, ki je že bila obdelana. Katera živila najpogosteje zavržemo kljub temu da so še uporabna, je razložila Mojca Koman, univ. dipl. inž. živ. tehnologije.


Svetovalni servis

4301 epizod


Svetovalni servis je osrednja kontaktna oddaja jutranjega programa na Prvem. Namenjena je poslušalkam in poslušalcem, ki lahko iz prve roke dobijo odgovor na vprašanje glede različnih tematik. V oddaji od torka do petka med 9.05 in 9.30 gostimo strokovnjake s področja zdravstva, prava, hortikulture, gradbeništva, energetike, financ, potrošniških pravic, sociologije, psihologije, športa, kulinarike … Sodelujte na 01 475 22 22, prvi@rtvslo.si ali prek spletne strani Prvega programa.

11.10.2018 32 min

Kako porabiti ostanke hrane?


Slovenec na leto v povprečju zavrže 74 kg hrane oz. 250 evrov

Slovenec na leto v povprečju zavrže 74 kg hrane, raziskava Evropske komisije pa je pokazala, da na tak način letno vrže stran 250 evrov. V Svetovalnem servisu zato tokrat svetujemo, kako porabiti ostanke hrane, kako jih pravilno shranjevati v hladilniku in kako hitro je treba porabiti hrano, ki je že bila obdelana. Katera živila najpogosteje zavržemo kljub temu da so še uporabna, je razložila Mojca Koman, univ. dipl. inž. živ. tehnologije.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov