Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
17.10.2018 36 min

Priprava domačega kisa

Kis je nepogrešljiva sestavina v vseh kuhinjah. Vendar, ali je res vsak kis kis? Kako pripravimo kis iz domačih jabolk, koliko časa traja klasičen postopek in katere so najpogostejše napake pri pripravi? Katero sadje, poleg jabolk, je še primerno za pripravo kisa? Kako do zeliščnih in aromatiziranih kisov? Postopke priprave domačega kisa vam bomo predstavili v sredinem svetovalnem servisu, ko bo naš gost doktor Janez Hribar z Biotehniške fakultete v Ljubljani.

Kis je nepogrešljiva sestavina v vseh kuhinjah.

Vendar, ali je res vsak kis kis? Kako pripravimo kis iz domačih jabolk, koliko časa traja klasičen postopek in katere so najpogostejše napake pri pripravi? Katero sadje, poleg jabolk, je še primerno za pripravo kisa? Kako do zeliščnih in aromatiziranih kisov? Postopke priprave domačega kisa smo predstavili v sredinem svetovalnem servisu, ko je bil naš gost doktor Janez Hribar z Biotehniške fakultete v Ljubljani.


Svetovalni servis

4301 epizod


Svetovalni servis je osrednja kontaktna oddaja jutranjega programa na Prvem. Namenjena je poslušalkam in poslušalcem, ki lahko iz prve roke dobijo odgovor na vprašanje glede različnih tematik. V oddaji od torka do petka med 9.05 in 9.30 gostimo strokovnjake s področja zdravstva, prava, hortikulture, gradbeništva, energetike, financ, potrošniških pravic, sociologije, psihologije, športa, kulinarike … Sodelujte na 01 475 22 22, prvi@rtvslo.si ali prek spletne strani Prvega programa.

17.10.2018 36 min

Priprava domačega kisa

Kis je nepogrešljiva sestavina v vseh kuhinjah. Vendar, ali je res vsak kis kis? Kako pripravimo kis iz domačih jabolk, koliko časa traja klasičen postopek in katere so najpogostejše napake pri pripravi? Katero sadje, poleg jabolk, je še primerno za pripravo kisa? Kako do zeliščnih in aromatiziranih kisov? Postopke priprave domačega kisa vam bomo predstavili v sredinem svetovalnem servisu, ko bo naš gost doktor Janez Hribar z Biotehniške fakultete v Ljubljani.

Kis je nepogrešljiva sestavina v vseh kuhinjah.

Vendar, ali je res vsak kis kis? Kako pripravimo kis iz domačih jabolk, koliko časa traja klasičen postopek in katere so najpogostejše napake pri pripravi? Katero sadje, poleg jabolk, je še primerno za pripravo kisa? Kako do zeliščnih in aromatiziranih kisov? Postopke priprave domačega kisa smo predstavili v sredinem svetovalnem servisu, ko je bil naš gost doktor Janez Hribar z Biotehniške fakultete v Ljubljani.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov