Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
21.12.2018 34 min

Svetovalni servis


Božična večerja: prvovrstni kulinarični izziv ali nočna mora z negotovim izidom?

Če bi sledili zapovedi sezonskih in lokalnih živil, potem ne sme manjkati gomoljna zelenjava: juha iz rdeče pese, pečem pastinak ali pa bučni pire. Nekoč skoraj prezirani manjvredni kosi mesa postajajo zvezde na prazničnih mizah. Pri ribah dajte prednost sladkovodnim, ne obrnite hrbta divjačini, dovolite si malce eksotike in naj v božično kuhinjo smuknejo: avokado, kardamom, cimet,…. Gostja petkovega svetovalnega servisa je bila učiteljica kuharstva na Srednji šoli za gostinstvo in turizem v Ljubljani Majda Rebolj.

 


Svetovalni servis

4293 epizod


Svetovalni servis je osrednja kontaktna oddaja jutranjega programa na Prvem. Namenjena je poslušalkam in poslušalcem, ki lahko iz prve roke dobijo odgovor na vprašanje glede različnih tematik. V oddaji od torka do petka med 9.05 in 9.30 gostimo strokovnjake s področja zdravstva, prava, hortikulture, gradbeništva, energetike, financ, potrošniških pravic, sociologije, psihologije, športa, kulinarike … Sodelujte na 01 475 22 22, prvi@rtvslo.si ali prek spletne strani Prvega programa.

21.12.2018 34 min

Svetovalni servis


Božična večerja: prvovrstni kulinarični izziv ali nočna mora z negotovim izidom?

Če bi sledili zapovedi sezonskih in lokalnih živil, potem ne sme manjkati gomoljna zelenjava: juha iz rdeče pese, pečem pastinak ali pa bučni pire. Nekoč skoraj prezirani manjvredni kosi mesa postajajo zvezde na prazničnih mizah. Pri ribah dajte prednost sladkovodnim, ne obrnite hrbta divjačini, dovolite si malce eksotike in naj v božično kuhinjo smuknejo: avokado, kardamom, cimet,…. Gostja petkovega svetovalnega servisa je bila učiteljica kuharstva na Srednji šoli za gostinstvo in turizem v Ljubljani Majda Rebolj.

 

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov