Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
24.12.2018 32 min

Peka kruha

V Sloveniji je kruh del vsakodnevne prehrane, navade, rutine in kulture. Čeprav velik del prebivalstva to krušno dobrino še zmeraj kupuje, pa se nekateri posamezniki odločijo hlebec speči v domači pečici. Kakšne so skrivnosti dobre peke kruha, ki ne pozna bližnjic? V ponedeljkovem Svetovanem servisu bo z nami trzinski mlinar in pek Miha Krejan.

Ni še prepozno za peko prazničnega kruha in krušnega peciva

V Sloveniji je kruh del vsakodnevne prehrane, navade, rutine in kulture. Čeprav velik del prebivalstva to krušno dobrino še zmeraj kupuje, pa se nekateri posamezniki odločijo hlebec speči v domači pečici. Kakšne so skrivnosti dobre peke kruha, ki ne pozna bližnjic? V ponedeljkovem Svetovanem servisu bo z nami trzinski mlinar in pek Miha Krejan.


Svetovalni servis

4293 epizod


Svetovalni servis je osrednja kontaktna oddaja jutranjega programa na Prvem. Namenjena je poslušalkam in poslušalcem, ki lahko iz prve roke dobijo odgovor na vprašanje glede različnih tematik. V oddaji od torka do petka med 9.05 in 9.30 gostimo strokovnjake s področja zdravstva, prava, hortikulture, gradbeništva, energetike, financ, potrošniških pravic, sociologije, psihologije, športa, kulinarike … Sodelujte na 01 475 22 22, prvi@rtvslo.si ali prek spletne strani Prvega programa.

24.12.2018 32 min

Peka kruha

V Sloveniji je kruh del vsakodnevne prehrane, navade, rutine in kulture. Čeprav velik del prebivalstva to krušno dobrino še zmeraj kupuje, pa se nekateri posamezniki odločijo hlebec speči v domači pečici. Kakšne so skrivnosti dobre peke kruha, ki ne pozna bližnjic? V ponedeljkovem Svetovanem servisu bo z nami trzinski mlinar in pek Miha Krejan.

Ni še prepozno za peko prazničnega kruha in krušnega peciva

V Sloveniji je kruh del vsakodnevne prehrane, navade, rutine in kulture. Čeprav velik del prebivalstva to krušno dobrino še zmeraj kupuje, pa se nekateri posamezniki odločijo hlebec speči v domači pečici. Kakšne so skrivnosti dobre peke kruha, ki ne pozna bližnjic? V ponedeljkovem Svetovanem servisu bo z nami trzinski mlinar in pek Miha Krejan.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov