Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
V življenju nas zanimajo, vznemirjajo, motijo, veselijo najrazličnejše stvari. Majhne in velike. Pomembne, pa tudi tiste nekoliko manj izstopajoče. A za vsako vprašanje je dobro najti odgovor strokovnjaka. V tematsko zelo pisanem Svetovalnem servisu lahko svoje vprašanje zastavite po telefonu 01 475 22 22 oziroma elektronskem naslovu radioprvi@rtvslo.si in dobite odgovor iz prve roke. Na Prvem, vsak delavnik med 8.95 in 8.30.
Sezona peke na žaru lahko traja vse leto
Kislo majsko vreme ni ovira za žar navdušence. Če vam je spodletelo na začetku, ne obupajte, že naslednja peka na žaru vas lahko povzdigne v lokalnega žar mojstra. Za začetek pa nekaj dobrih nasvetov. Kako izbrati pravi žar, kako ga pravilno ogreti in kateri pripomočki so nepogrešljivi pri pripravi jedi na žaru? Kaj moramo vedeti o mesu za peko na žaru, kdaj in s čim ga mariniramo? Ali so BBQ omake rešitev, dodana vrednost ali zgolj kamuflaža? Naš gost je bil poznavalec in raziskovalec peke na žaru Matej Stipanič.
4293 epizod
Svetovalni servis je osrednja kontaktna oddaja jutranjega programa na Prvem. Namenjena je poslušalkam in poslušalcem, ki lahko iz prve roke dobijo odgovor na vprašanje glede različnih tematik. V oddaji od torka do petka med 9.05 in 9.30 gostimo strokovnjake s področja zdravstva, prava, hortikulture, gradbeništva, energetike, financ, potrošniških pravic, sociologije, psihologije, športa, kulinarike … Sodelujte na 01 475 22 22, prvi@rtvslo.si ali prek spletne strani Prvega programa.
V življenju nas zanimajo, vznemirjajo, motijo, veselijo najrazličnejše stvari. Majhne in velike. Pomembne, pa tudi tiste nekoliko manj izstopajoče. A za vsako vprašanje je dobro najti odgovor strokovnjaka. V tematsko zelo pisanem Svetovalnem servisu lahko svoje vprašanje zastavite po telefonu 01 475 22 22 oziroma elektronskem naslovu radioprvi@rtvslo.si in dobite odgovor iz prve roke. Na Prvem, vsak delavnik med 8.95 in 8.30.
Sezona peke na žaru lahko traja vse leto
Kislo majsko vreme ni ovira za žar navdušence. Če vam je spodletelo na začetku, ne obupajte, že naslednja peka na žaru vas lahko povzdigne v lokalnega žar mojstra. Za začetek pa nekaj dobrih nasvetov. Kako izbrati pravi žar, kako ga pravilno ogreti in kateri pripomočki so nepogrešljivi pri pripravi jedi na žaru? Kaj moramo vedeti o mesu za peko na žaru, kdaj in s čim ga mariniramo? Ali so BBQ omake rešitev, dodana vrednost ali zgolj kamuflaža? Naš gost je bil poznavalec in raziskovalec peke na žaru Matej Stipanič.
Neveljaven email naslov