Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Burgerji so v zadnjih letih dobili domovinsko pravico tudi v naših krajih, predvsem pa presegli stereotip prepečene pleskavice. Kako pripraviti slastne, mehke štručke ali bombete, ki so temelj odličnega burgerja? Kako zanj izbrati pravo meso in kako ga pravilno speči na žaru? Če k temu dodamo še zelenjavo z domačega ali sosedovega vrta, doma pripravljene omake in namaze ter ščep kulinarične domišljije, bomo prepričali tudi najbolj izbirčne jedce. Vse o burgerjih v torkovem svetovalnem servisu, ko bo naš gost poznavalec in raziskovalec peke na žaru Matej Stipanič.
Burgerji od sinonima za hitro prehrano, prek modnega »street food-a« do zvezd poletnih vrtnih zabav
Burgerji so v zadnjih letih dobili domovinsko pravico tudi v naših krajih, predvsem pa presegli stereotip prepečene pleskavice. Kako pripraviti slastne, mehke štručke ali bombete, ki so temelj odličnega burgerja? Kako zanj izbrati pravo meso in kako ga pravilno speči na žaru? Če k temu dodamo še zelenjavo z domačega ali sosedovega vrta, doma pripravljene omake in namaze ter ščep kulinarične domišljije, bomo prepričali tudi najbolj izbirčne jedce. Vse o burgerjih v torkovem svetovalnem servisu, ko bo naš gost poznavalec in raziskovalec peke na žaru Matej Stipanič.
4293 epizod
Svetovalni servis je osrednja kontaktna oddaja jutranjega programa na Prvem. Namenjena je poslušalkam in poslušalcem, ki lahko iz prve roke dobijo odgovor na vprašanje glede različnih tematik. V oddaji od torka do petka med 9.05 in 9.30 gostimo strokovnjake s področja zdravstva, prava, hortikulture, gradbeništva, energetike, financ, potrošniških pravic, sociologije, psihologije, športa, kulinarike … Sodelujte na 01 475 22 22, prvi@rtvslo.si ali prek spletne strani Prvega programa.
Burgerji so v zadnjih letih dobili domovinsko pravico tudi v naših krajih, predvsem pa presegli stereotip prepečene pleskavice. Kako pripraviti slastne, mehke štručke ali bombete, ki so temelj odličnega burgerja? Kako zanj izbrati pravo meso in kako ga pravilno speči na žaru? Če k temu dodamo še zelenjavo z domačega ali sosedovega vrta, doma pripravljene omake in namaze ter ščep kulinarične domišljije, bomo prepričali tudi najbolj izbirčne jedce. Vse o burgerjih v torkovem svetovalnem servisu, ko bo naš gost poznavalec in raziskovalec peke na žaru Matej Stipanič.
Burgerji od sinonima za hitro prehrano, prek modnega »street food-a« do zvezd poletnih vrtnih zabav
Burgerji so v zadnjih letih dobili domovinsko pravico tudi v naših krajih, predvsem pa presegli stereotip prepečene pleskavice. Kako pripraviti slastne, mehke štručke ali bombete, ki so temelj odličnega burgerja? Kako zanj izbrati pravo meso in kako ga pravilno speči na žaru? Če k temu dodamo še zelenjavo z domačega ali sosedovega vrta, doma pripravljene omake in namaze ter ščep kulinarične domišljije, bomo prepričali tudi najbolj izbirčne jedce. Vse o burgerjih v torkovem svetovalnem servisu, ko bo naš gost poznavalec in raziskovalec peke na žaru Matej Stipanič.
Neveljaven email naslov