Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Čeprav fermentacija ni nič novega, se o njej vse bolj govori v zadnjih letih. Tako je priljubljenost narasla tudi kombuči, fermentiranemu čaju, priprave katere se marsikdo loti tudi doma. S kakšnimi sestavinami in pripomočki se opremiti, katere so najpogostejše napake in katere so še druge zamisli za fermentirane napitke, je odgovarjal strokovnjak za fermentacijo, doktor biologije Martin Turjak.
O uspešni pripravi fermentiranega čaja svetuje strokovnjak za fermentacijo, doktor biologije Martin Turjak.
Čeprav fermentacija ni nič novega, se o njej vse bolj govori v zadnjih letih. Tako je priljubljenost narasla tudi kombuči, fermentiranemu čaju, priprave katere se marsikdo loti tudi doma. S kakšnimi sestavinami in pripomočki se opremiti, katere so najpogostejše napake in katere so še druge zamisli za fermentirane napitke, bo v petkovem Svetovalnem servisu odgovarjal strokovnjak za fermentacijo, doktor biologije Martin Turjak.
4301 epizod
Svetovalni servis je osrednja kontaktna oddaja jutranjega programa na Prvem. Namenjena je poslušalkam in poslušalcem, ki lahko iz prve roke dobijo odgovor na vprašanje glede različnih tematik. V oddaji od torka do petka med 9.05 in 9.30 gostimo strokovnjake s področja zdravstva, prava, hortikulture, gradbeništva, energetike, financ, potrošniških pravic, sociologije, psihologije, športa, kulinarike … Sodelujte na 01 475 22 22, prvi@rtvslo.si ali prek spletne strani Prvega programa.
Čeprav fermentacija ni nič novega, se o njej vse bolj govori v zadnjih letih. Tako je priljubljenost narasla tudi kombuči, fermentiranemu čaju, priprave katere se marsikdo loti tudi doma. S kakšnimi sestavinami in pripomočki se opremiti, katere so najpogostejše napake in katere so še druge zamisli za fermentirane napitke, je odgovarjal strokovnjak za fermentacijo, doktor biologije Martin Turjak.
O uspešni pripravi fermentiranega čaja svetuje strokovnjak za fermentacijo, doktor biologije Martin Turjak.
Čeprav fermentacija ni nič novega, se o njej vse bolj govori v zadnjih letih. Tako je priljubljenost narasla tudi kombuči, fermentiranemu čaju, priprave katere se marsikdo loti tudi doma. S kakšnimi sestavinami in pripomočki se opremiti, katere so najpogostejše napake in katere so še druge zamisli za fermentirane napitke, bo v petkovem Svetovalnem servisu odgovarjal strokovnjak za fermentacijo, doktor biologije Martin Turjak.
Neveljaven email naslov