Na prvenstvu, ki bo trajalo od 18. in 22. novembra, bo ekipa strokovni komisiji pripravila hladni in topli obrok.
Za ekipo kuharjev Slovenske vojske je tekmovanje izjemna priložnost - do zdaj je ekipa kuharjev SV-ja sodelovala le pri protokolarnih obveznostih Slovenske vojske - da se pomeri z državami, ki na svetovnem prvenstvu v kulinariki sodelujejo tradicionalno. Vojaški kuharji na SP-ju so iz Luksemburga, Madžarske, Švice, Poljske, ZDA, Nemčije, Velike Britanije, Švedske in Francije.
Slovenska vojaška kuharska ekipa se je pod vodstvom vojaškega uslužbenca Zvonka Vidoviča sestajala pol leta, in sicer dvakrat na mesec. Ekipa se je za tekmovanje urila v pripravi izbranih jedilnikov. Strokovni mentor ekipe pa je kuharski mojster in častni predsednik sekcije kuharjev in slaščičarjev Slovenije Janez Lenček.
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje