Na tradicionalnem kulinaričnem dnevu je svoje kulinarične posebnosti predstavilo 11 držav.
Obiskovalci so tako lahko poskušali tipične jedi Avstrije, Bolgarije, Cipra, Hrvaške, Irske, Makedonije, Madžarske, Poljske, Romunije, Turčije in Španije, ki so jih z nasmeškom na obrazu ponujali predstavniki veleposlaništev in njihovi kuharji.
Kot je za MMC povedala Saša Horvat Šimonka iz Centra Evropa, kjer je predstavitev potekala, kulinarični dan vsako leto privabi med 200 in 250 ljudi. Poleg raznovrstnih jedi (ponujali so vse, od sladkega do slanega, od morske hrane do vegetarijanskih jedi) so države predstavile tudi svoje značilne (alkoholne) pijače.
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje