Na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču se je začel 2. mednarodni sejem gastronomije, gostinsko-hotelske opreme in sladoleda (Gast Expo & Sladoled 2008), velika večina sejemskega prostora pa je namenjena sredinskemu delu uradnega imena sejma - gostinsko-hotelski opremi.
Če ne delate v gostinstvu, prehrambni industriji in če ne kupujete nove kuhinje, vas bodo verjetno bolj kot pečice, pralni in pekovski stroji ter brezplačno merjenje potenciala zanimale dobrote. Vsaj tako bi lahko sklepali glede na to, kje so se ljudje ob odprtju največ zadrževali. Največja gneča je bila namreč ob hrani.
Slovenci, Italijani in drugi Nekateri so svoje izdelke prodajali, drugi pa so jih dajali v pokušnjo. Opazilo se je, da je sonce s toplimi žarki že obsijalo ljubljansko razstavišče, saj je obiskovalcem šel v slast predvsem sladoled. Svoje specialitete pa so na pokušnjo dali tudi Italijani. Teh je bilo med tujimi razstavljavci največ, predstavila pa so se še podjetja iz Hrvaške, Avstrije, Nemčije, Nizozemske in Slovaške. Vseh skupaj, tudi domačih, je bilo okoli 200.
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje