Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
27.03.2014 7 min

6.SVIREL - KRAŠKA KUHINJA 25.3.2014

Grad Štanjel in okoliški kraji bodo od četrtka, 27. marca pa vse do 13. aprila 2014 gostili mednarodno glasbeno tekmovanje in festival solistov in komornih skupin Svirel, ki ju že šesto leto pripravlja Kulturno društvo Univerzitetni pihalni orkester Ljubljana UPOL. Na tekmovanje se je letos prijavilo rekordno število udeležencev, kar 550 iz 25 držav, v bogatem festivalskem programu pa bo nastopilo več kot 350 gostujočih glasbenikov. Ambiciozni projekt, ki pod taktirko Simona Perčiča iz leta v leto na Kras privabi čedalje več obiskovalcev, je tokrat prvič navdušil tudi nekatere kraške gostince in Svirel tako v najnovejšo izvedbo vstopa skupaj s projektom Kraška kuhinja. Več pa Aleksandra Pelicon, predsednica društva Planta in Tatjana Gregorič.


Dopoldan in pol

1637 epizod


Dopoldan in pol je magazinsko zasnovana oddaja, ki jo pripravljamo skupaj s sodelavci v uredništvu razvedrilnih oddaj. Oddaja vsebuje raznolike vsebine, ki zajemajo tako svetovalne rubrike, športne reportaže, glasbena glasovanja, kulinarične kotičke, nagradne igre, kulturne napovednike in oglašanja v živo.

27.03.2014 7 min

6.SVIREL - KRAŠKA KUHINJA 25.3.2014

Grad Štanjel in okoliški kraji bodo od četrtka, 27. marca pa vse do 13. aprila 2014 gostili mednarodno glasbeno tekmovanje in festival solistov in komornih skupin Svirel, ki ju že šesto leto pripravlja Kulturno društvo Univerzitetni pihalni orkester Ljubljana UPOL. Na tekmovanje se je letos prijavilo rekordno število udeležencev, kar 550 iz 25 držav, v bogatem festivalskem programu pa bo nastopilo več kot 350 gostujočih glasbenikov. Ambiciozni projekt, ki pod taktirko Simona Perčiča iz leta v leto na Kras privabi čedalje več obiskovalcev, je tokrat prvič navdušil tudi nekatere kraške gostince in Svirel tako v najnovejšo izvedbo vstopa skupaj s projektom Kraška kuhinja. Več pa Aleksandra Pelicon, predsednica društva Planta in Tatjana Gregorič.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov