Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Ernest Kemperle se je za sadjarstvo zanimal že kot otrok, tako da je do zbiranja starih sadnih sort prišel popolnoma spontano. Sadovnjak ima na Bači nad Podbrdom, v njem pa najdemo predvsem hruške in jabolka. Dela v sadovnjaku je veliko, opravi pa ga pretežno sam. Ko sadje dozori, iz njega stisne sok, ga shrani ali pa sadje posuši. Hruške še vedno suši tako kot nekoč, in sicer v krušni peči. Z Ernestom Kermperletom se je pogovarjala Lea Kemperle.
1637 epizod
Dopoldan in pol je magazinsko zasnovana oddaja, ki jo pripravljamo skupaj s sodelavci v uredništvu razvedrilnih oddaj. Oddaja vsebuje raznolike vsebine, ki zajemajo tako svetovalne rubrike, športne reportaže, glasbena glasovanja, kulinarične kotičke, nagradne igre, kulturne napovednike in oglašanja v živo.
Ernest Kemperle se je za sadjarstvo zanimal že kot otrok, tako da je do zbiranja starih sadnih sort prišel popolnoma spontano. Sadovnjak ima na Bači nad Podbrdom, v njem pa najdemo predvsem hruške in jabolka. Dela v sadovnjaku je veliko, opravi pa ga pretežno sam. Ko sadje dozori, iz njega stisne sok, ga shrani ali pa sadje posuši. Hruške še vedno suši tako kot nekoč, in sicer v krušni peči. Z Ernestom Kermperletom se je pogovarjala Lea Kemperle.
Neveljaven email naslov