Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
In zdaj gremo gremo med oljke ? ne dobesedno, a skoraj. K oljčnemu olju, zdravemu, zelenemu zlatu. Že 6.leto zapored so namreč Društvo oljkarjev Slovenske Istre, Skupino proizvajalcev Ekstra deviškega oljčnega olja z zaščiteno označbo porekla in Inštitut za oljkarstvo pri UP ZRS povabil gostince in novinarje, da skupaj ocenimo 5 vzorcev najboljšega oljčnega olja, ki se potegujejo za Zlato oljčno vejico…in med njimi izberemo našemu okusu najbolj všečno. Zmagal je vzorec A, samo to vem in nič več, dokler se 1.aprila v Ankaranu ne zgodi prireditev, na kateri bo predstavljenih 67 najboljših olj. Med oljkarji, gostinci in novinarji sem v ponedeljek Nataša Benčič posnela tale reportažni zapis med zanimivimi gosti, pa tudi okušala sem…že šestič ?
1637 epizod
Dopoldan in pol je magazinsko zasnovana oddaja, ki jo pripravljamo skupaj s sodelavci v uredništvu razvedrilnih oddaj. Oddaja vsebuje raznolike vsebine, ki zajemajo tako svetovalne rubrike, športne reportaže, glasbena glasovanja, kulinarične kotičke, nagradne igre, kulturne napovednike in oglašanja v živo.
In zdaj gremo gremo med oljke ? ne dobesedno, a skoraj. K oljčnemu olju, zdravemu, zelenemu zlatu. Že 6.leto zapored so namreč Društvo oljkarjev Slovenske Istre, Skupino proizvajalcev Ekstra deviškega oljčnega olja z zaščiteno označbo porekla in Inštitut za oljkarstvo pri UP ZRS povabil gostince in novinarje, da skupaj ocenimo 5 vzorcev najboljšega oljčnega olja, ki se potegujejo za Zlato oljčno vejico…in med njimi izberemo našemu okusu najbolj všečno. Zmagal je vzorec A, samo to vem in nič več, dokler se 1.aprila v Ankaranu ne zgodi prireditev, na kateri bo predstavljenih 67 najboljših olj. Med oljkarji, gostinci in novinarji sem v ponedeljek Nataša Benčič posnela tale reportažni zapis med zanimivimi gosti, pa tudi okušala sem…že šestič ?
Neveljaven email naslov