Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
29.03.2017 7 min

Jan Aigner, avstrijski kuhar v Kopru

Mediteranska kuhinja in morje sta pred dobrim letom mladega avstrijskega kuharja Jana Aignerja pripeljala v Slovensko Istro. Pred tem je bil vodja kuhinje v eni izmed restavracij na Dunaju, pomembna odskočna deska zanj pa je bila zmaga v kuharskem šovu "The taste" v Nemčiji. Z življenjsko sopotnico Andreo Gredišnjak, ki ima slovenske in hrvaške korenine, se povezujeta z lokalnimi pridelovalci in ribiči. V njuni restavraciji v Kopru ju je obiskala Tjaša Lotrič:


Dopoldan in pol

1637 epizod


Dopoldan in pol je magazinsko zasnovana oddaja, ki jo pripravljamo skupaj s sodelavci v uredništvu razvedrilnih oddaj. Oddaja vsebuje raznolike vsebine, ki zajemajo tako svetovalne rubrike, športne reportaže, glasbena glasovanja, kulinarične kotičke, nagradne igre, kulturne napovednike in oglašanja v živo.

29.03.2017 7 min

Jan Aigner, avstrijski kuhar v Kopru

Mediteranska kuhinja in morje sta pred dobrim letom mladega avstrijskega kuharja Jana Aignerja pripeljala v Slovensko Istro. Pred tem je bil vodja kuhinje v eni izmed restavracij na Dunaju, pomembna odskočna deska zanj pa je bila zmaga v kuharskem šovu "The taste" v Nemčiji. Z življenjsko sopotnico Andreo Gredišnjak, ki ima slovenske in hrvaške korenine, se povezujeta z lokalnimi pridelovalci in ribiči. V njuni restavraciji v Kopru ju je obiskala Tjaša Lotrič:

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov