Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Mediteranska kuhinja in morje sta pred dobrim letom mladega avstrijskega kuharja Jana Aignerja pripeljala v Slovensko Istro. Pred tem je bil vodja kuhinje v eni izmed restavracij na Dunaju, pomembna odskočna deska zanj pa je bila zmaga v kuharskem šovu "The taste" v Nemčiji. Z življenjsko sopotnico Andreo Gredišnjak, ki ima slovenske in hrvaške korenine, se povezujeta z lokalnimi pridelovalci in ribiči. V njuni restavraciji v Kopru ju je obiskala Tjaša Lotrič:
1637 epizod
Dopoldan in pol je magazinsko zasnovana oddaja, ki jo pripravljamo skupaj s sodelavci v uredništvu razvedrilnih oddaj. Oddaja vsebuje raznolike vsebine, ki zajemajo tako svetovalne rubrike, športne reportaže, glasbena glasovanja, kulinarične kotičke, nagradne igre, kulturne napovednike in oglašanja v živo.
Mediteranska kuhinja in morje sta pred dobrim letom mladega avstrijskega kuharja Jana Aignerja pripeljala v Slovensko Istro. Pred tem je bil vodja kuhinje v eni izmed restavracij na Dunaju, pomembna odskočna deska zanj pa je bila zmaga v kuharskem šovu "The taste" v Nemčiji. Z življenjsko sopotnico Andreo Gredišnjak, ki ima slovenske in hrvaške korenine, se povezujeta z lokalnimi pridelovalci in ribiči. V njuni restavraciji v Kopru ju je obiskala Tjaša Lotrič:
Neveljaven email naslov