Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Decembra v goste vabimo kuharje ali predstavnike restavracij iz različnih koncev Primorske, ki nam predlagajo praznični jedilnik, kakršnega lahko skuhamo doma, zaupajo kak recept in nam zastavijo nagradno vprašanje. Danes smo praznično kuhali tretjič, naš gost je bil Rajko Jenko iz gostišča ŠKORPIJON v Ilirski Bistrici.
1660 epizod
Dopoldan in pol je magazinsko zasnovana oddaja, ki jo pripravljamo skupaj s sodelavci v uredništvu razvedrilnih oddaj. Oddaja vsebuje raznolike vsebine, ki zajemajo tako svetovalne rubrike, športne reportaže, glasbena glasovanja, kulinarične kotičke, nagradne igre, kulturne napovednike in oglašanja v živo.
Decembra v goste vabimo kuharje ali predstavnike restavracij iz različnih koncev Primorske, ki nam predlagajo praznični jedilnik, kakršnega lahko skuhamo doma, zaupajo kak recept in nam zastavijo nagradno vprašanje. Danes smo praznično kuhali tretjič, naš gost je bil Rajko Jenko iz gostišča ŠKORPIJON v Ilirski Bistrici.
Neveljaven email naslov