klinčkov, žlička sode bikarbone, 50 dag rozin, 1 žlica kakava v prahu, 1 žlica čokolade v prahu, limonina lupina.
Moko, sladkor, med, maslo, jajca, mleti cimet, klinčke, rozine, kakav in čokolado dobro zmešamo, da dobimo gladko maso.
Maso damo v vrečko, jo sploščimo in čez noč pustimo v hladilniku. Naslednji dan maso vzamemo iz vrečke, jo z nožem narežemo na manjše kocke, te pa oblikujemo v kroglice, ki jih polagamo na s papirjem za peko obložen pekač.
Pekač postavimo v pečico, ogreto na 170 stopinj Celzija, in pečemo 12 minut.
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje