Na kuhalnik pristavimo lonec z osoljeno vodo in vanj stresemo piro. Na zmernem ognju jo kuhamo približno 25 minut. Kuhano piro dobro odcedimo in ohladimo.
Paradižnike operemo, jim odstranimo zelene dele in jih narežemo na četrtinke. Špinačne lističe temeljito operemo in osušimo. Operemo tudi obe kumari, ju po dolžini narežemo na četrtine, te pa zrežemo na tanjše trikotne kose. Vse sestavine stresemo v večjo skledo in po želji ter okusu začinimo z oljem, soljo in poprom. Vse skupaj dobro premešamo. Na koncu na solato nadrobimo še feta sir.
Solato vsaj za 15 minut shranimo v hladilniku, nato pa jo postrežemo.
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje