Sardele očistimo. Prerežemo jih po sredini in jih nabodemo na vejico rožmarina. Pečemo jih na vročem oljčnem olju.
Ko dobijo lepo zlatorjavo barvo , jih serviramo na krožnik. Posolimo in pokapamo z oljčnim oljem.
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Sestavine: 500 g sardel, oljčno olje, sol.
Sardele očistimo. Prerežemo jih po sredini in jih nabodemo na vejico rožmarina. Pečemo jih na vročem oljčnem olju.
Ko dobijo lepo zlatorjavo barvo , jih serviramo na krožnik. Posolimo in pokapamo z oljčnim oljem.
Primat Italijanov na seznamu najboljših pic sveta
V Andih že tisočletja uživajo morske prašičke
Reportaža s severnega Atlantika
Slovenijo bodo na Malti zastopali Boštjan Volk, Matija Cotič in Pablo Donatio Falcon
Neveljaven email naslov
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje