V spomladanskem tednu restavracij, ki ga je karantena zaradi novega koronavirusa z začetka prestavila na konec pomladi, je bilo število gostov rekordno in je prvič doseglo številko 50.000.
"Ker pa je jesenska akcija vedno še bolj množična, lahko v letu 2020 pričakujemo novi rekord obiskanosti Tedna restavracij – več kot 100.000 gostov," so ob napovedi datuma jesenske akcije izpostavili organizatorji, podjetje Vivi.
Osnovna cena menija tudi v jesenskem tednu restavracij ostaja 19 evrov, v najbolje ocenjenih restavracijah pa bo, tako kot spomladi, lahko znašala 25 evrov. Organizatorji so ponosni, da je med sodelujočimi restavracijami 30 takih, ki so si prostor izborile tudi v slovenski izdaji Michelinovega vodnika.
V Tednu restavracij sodelujejo najboljše slovenske restavracije in kuharski mojstri, ki dvakrat letno – spomladi in jeseni – v desetih dneh v svojih restavracijah predstavijo svoje znanje v treh hodih in po enotni ceni.
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje