Vročo vodo prelijemo čez limono, baziliko in čajne vrečke. Po nekaj minutah iz vode odstranimo čajne vrečke, dodamo malo medu in dobro premešamo.
Ohlajen čaj postavimo v hladilnik za tri ali štiri ure in ga nato postrežemo z ledom.
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Sestavine: polovica narezane limone, 6 svežih listov bazilike, 2 vrečki zelenega čaja, 3 skodelice vroče vode, med, led.
Vročo vodo prelijemo čez limono, baziliko in čajne vrečke. Po nekaj minutah iz vode odstranimo čajne vrečke, dodamo malo medu in dobro premešamo.
Ohlajen čaj postavimo v hladilnik za tri ali štiri ure in ga nato postrežemo z ledom.
Trudijo se ohranjati kulturno dediščino priprave rženega kruha
Poprtnik ima mnogo različnih imen, načinov krašenja in priprave, vsem pa je skupno, da gre za božični kruh
Priprava italijanskega prazničnega kruha panetona traja od dva do tri dni
Neveljaven email naslov