Sestavine za preliv: limonov sok, žlica oljčnega olja, kis, strok nasekljanega česna, peteršilj, origano, sol, poper.
V kozarec drugo na drugo naložimo sestavine za solato. Naredimo preliv in prelijemo. Na vrh potrosimo feto.
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Sestavine za solato: konzervirana čičerka, kumara, šalotka, paradižnik, zelena solata/špinača, nekaj oliv, 2 žlici nadrobljene fete.
Sestavine za preliv: limonov sok, žlica oljčnega olja, kis, strok nasekljanega česna, peteršilj, origano, sol, poper.
V kozarec drugo na drugo naložimo sestavine za solato. Naredimo preliv in prelijemo. Na vrh potrosimo feto.
Trudijo se ohranjati kulturno dediščino priprave rženega kruha
Poprtnik ima mnogo različnih imen, načinov krašenja in priprave, vsem pa je skupno, da gre za božični kruh
Priprava italijanskega prazničnega kruha panetona traja od dva do tri dni
Neveljaven email naslov
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje