
Sestavine za preliv: limonov sok, žlica oljčnega olja, kis, strok nasekljanega česna, peteršilj, origano, sol, poper.
V kozarec drugo na drugo naložimo sestavine za solato. Naredimo preliv in prelijemo. Na vrh potrosimo feto.
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Sestavine za solato: konzervirana čičerka, kumara, šalotka, paradižnik, zelena solata/špinača, nekaj oliv, 2 žlici nadrobljene fete.
Sestavine za preliv: limonov sok, žlica oljčnega olja, kis, strok nasekljanega česna, peteršilj, origano, sol, poper.
V kozarec drugo na drugo naložimo sestavine za solato. Naredimo preliv in prelijemo. Na vrh potrosimo feto.
Vodka ima note vanilje in agrumov
V njegovo novo restavracijo Michelinovi kritiki nimajo vstopa
Kakovost čurk naj bi bila vsako leto boljša
Stelios Fanourakis gostoval na Srednji šoli za gostinstvo in turizem Maribor
Neveljaven email naslov
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje